Client Testimonial#2

Client Testimonial#2

The brief: Located in one of Belfast’s treelined avenues, the elegant period home approached Brian Hayes Bespoke Furniture Design to create a kitchen that would take precedence in a large scale extension to the rear of the property. A large entertaining area included conservatory, snug and dining area making this a highly social space within the home. The client wanted built in storage, clean lines, practicality and the inclusion of a large stainless steel Island sink unit which would be the centrepiece of this functional social space.

 

The client had already decided on the components parts of the kitchen and gave a tight brief. Brian Hayes executed the brief ensuring no detail was overlooked

 

The project included:

 

Built in storage cupboards

Glass Display Units

Commissioning the largescale stainless steel island unit

Overseeing the kitchen counter granite Installation

Laying of tavern Solid Oak Flooring

Manufacture of the Aga Mantle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*